<span class='no_wrap'>jetting screws –</span><br />en komplett träskruvfamilj

jetting screws –
en komplett träskruvfamilj

Jetting Screws-sortimentet innehåller trä­skruvar med TX-spår eller 6-kantshuvud för både inom- och utomhusbruk. Skruvhuvudet finns med försänkt, kullrigt, lågkullrigt eller 6-kantsutförande.

läs mer
thonic inspektionsluckor

thonic inspektionsluckor

Alla Thonic inspektionsluckor tillverkas av den väl beprövade MDF-boarden – ett tåligt och miljövänligt skivmaterial. Att man dessutom eftersträvar miljövänliga färger och råmaterial i tillverkningen, gör att luckan känns rätt att använda av flera skäl.

Läs mer

UTVECKLING AV EGNA VARUMÄRKEN

VSB är specialiserade på skruv och infästning, huvudsakligen till bygg, snickeri, el och VVS. Vi vänder oss bland annat till järn- och byggvaruhandeln samt till speciellt utvalda grossister. Under åren har vi utvecklat och arbetat fram en rad helt egna varumärken som vi är extra stolta över.

V/S/B

VSB är huvudvarumärket för allt som företaget gör. Det marknadsförs t.ex. på kartonger och i annonser mot kunder, leverantörer och slutanvändare. VSB, som är en förkortning av företagets juridiska namn Västsvensk Byggskruv AB, har som varumärke blivit mer känt än vårt företagsnamn.

V/S/B

Turbo Trallskruv® och Turbo Spånskruv® har genom att förses med en skärande borrspets, samt med snedställda skär mellan gängorna, fått unika idragningsegenskaper. Denna geometri har patenterats och är således exklusiv för företaget.

V/S/B

Jetting Screws® är en träskruvserie med unika idragningsegenskaper. Dessa har uppnåtts genom att förse skruvarna med en skärande borrspets samt med snedställda och längsgående skär mellan gängorna. Jetting Screws-serien består idag av sex olika typer av träskruv, designen har även placerats på andra utvalda produkter.

V/S/B

Detta varumärke omfattar inspektionsluckor för alla behov, smaker och krav. Thonic® är en inspektionslucka som tål att synas med marknadens enklaste och snabbaste montage.

V/S/B

Zincotech®Au och Zincotech®Ag är varumärkesnamnen på de ytbehandlingar VSB har valt att arbeta med på i stort sett hela sitt utvändiga program av skruv. Ytbehandlingarna klarar kraven för korrosivitetsklass C4 (RISE RAPPORT SP PX14769).

V/S/B

Bygglådan® är framtagen och måttanpassad för att fungera tillsammans med hela VSB:s produktsortiment inom skruv och infästning. Genom Bygglådans smarta uppbyggnad och den överblick lådan ger, underlättar den varje hantverkares vardag.

V/S/B

TRUSTGO® är varumärket på vår nya patenterade design.
En unik dubbelgänga med vass spets som griper omedelbart i stålregeln. Skruven borrar sig igenom stålregeln utan att bilda några stålflisor och ger ett högt utdragsvärde och stabilt montage.
Gängans utformning gör också att montaget står emot vibrationer på ett bra sätt.

läs mer
Inspektionslucka med trycklås

Inspektionslucka med trycklås

Thonic tc-ue trycklås är en traditionell inspektionslucka med ett trycklås som öppnar och stänger luckan när man trycker på luckbladet.

läs mer
Turbo<br />trallskruv

Turbo
trallskruv

Turbo Trallskruv är en patenterad trallskruv framtagen för att klara de påfrestningar som sker i virke utomhus ...

läs mer
ytbehandlingar för<br />tuffa miljöer

ytbehandlingar för
tuffa miljöer

Zincotech®Au är en speciellt fram­tagen ytbeläggning som lämpar sig utmärkt för tryckimpregnerat virke ...

läs mer
EN HÅLLBAR FÖRVARINGSLÖSNING

EN HÅLLBAR FÖRVARINGSLÖSNING

Bygglådan är en flexibel förvaring för hela VSB:s produktsortiment inom skruv och infästning. Genom Bygglådans smarta uppbyggnad och den överblick lådan ger, underlättar den varje hantverkares vardag. Självklart helt gjord i återvinningsbart material.

läs mer
beställ<br/>informationsmaterial

beställ
informationsmaterial

Här beställer du den eller de broschyrer du är intresserad av. De levereras per post inom kort.

Beställ här!
  • Informationsmaterial

    Här beställer du det informationsmaterial du är intresserad av. De levereras per post inom kort.