I år ses vi mer än någonsin

Vår största mediasatsning hittills

Hej, säger vi så här i början på det nya decenniet! Till dig, men så klart även till Anders Öfvergård, VSB:s nya ambassadör. Tillsammans med Anders och vår största mediasatsning någonsin kommer vi öka vår medie-närvaro och bli mer synliga än någonsin tidigare. Vi ses!

ANDERS TIPSAR

ANDERS TIPSAR

Häng med Anders när han besöker olika byggarbetsplatser och tipsar hantverkare om fördelar och smarta funktioner hos VSB:s skruv. Säkert har han ett och annat matnyttigt tips även till dig. Filmerna kommer du att hitta på VSB:s hemsida och på Youtube.

ANDERS, VÅR NYA AMBASSADÖR

För de flesta är Anders lika med Arga snickaren. Men de som känner Anders vet att han knappast är en arg, utan snarare en väldigt engagerad och kunnig snickare. Och framför allt snäll!
Under 2020 kommer Anders Öfvergård vara VSB:s ambassadör. Det känns inspirerande – och lite nervöst.
Han har ju trots allt gjort tolv säsonger av Arga snickaren. Vi tror att Anders med sin erfarenhet kommer se på våra skruvar och på VSB med konstruktiva och om vi har tur, inte allt för arga ögon. Vi tror att det kommer bli riktigt kul och ser fram emot stimulerande samtal och ett roligt samarbete. Förutom Anders tipsar kommer VSB synas i programserien ”Anders knackar på” i TV4, en serie där Anders hälsar på hos kända svenskar och hjälper dem med deras byggprojekt.

VAD KÄNNER DU TILL OM VSB, ANDERS?

– Jag har jobbat med VSB-skruv i 30 år och tycker att de alltid har levererat kvalitet. Framför allt har de legat främst på nya typer av skruv med kundanpassad utveckling av vad vi snickare behöver.
Hur kommer det sig att du valt att samarbeta med VSB?
– Jag ser fram emot samarbetet med VSB väldigt mycket, att utveckla nya saker och att få så många som möjligt att få upp ögonen för VSB:s otroliga sortiment.
En skruv är inte bara en skruv!
Har du något smart tips redan nu?
– Jag hoppas vi ska förenkla vissa irritationsmoment för användaren och göra det ännu enklare att bara använda VSB. Det kommer också en ny trallskruv som blir magisk till alla uteplatser som ska byggas i vår. Även en ”ställskruv” som kommer göra ytterpanel-jobbet otroligt mycket enklare.

VI SATSAR PÅ ATT BLI SYNLIGA

Utöver samarbetet med Anders kommer VSB att synas under 2020 med hjälp av en bred mediamix. Produktplacering i programmet ”Anders knackar på” och sponsorskap av sportevenemang i SVT Sport. Arenareklam under Allsvenskan fotboll och i SHL under grundspel och slutspel i ishockey. Vi kommer även finnas med i radiokanalen Rockklassiker samt annonsering i utvald fackpress och digitalt. Målgruppen vi vänder oss mot är män i åldersgruppen 25–59 år.

Mediaplan

 

 

VSB är ett produktorienterat företag. Sedan starten 1984 har vi arbetat intensivt med produktutveckling där målsättningen är arbetsbesparande innovationer, till exempel att minska den tid det går åt att dra i en skruv. Produkter utvecklas alltid med den professionella användaren i fokus. De ska förstås vara användarvänliga och bidra till ett bra slutresultat.

 

 

EGEN STANDARD

VSB:s sortiment består till största delen av masstillverkade artiklar där det saknas industristandarder. För att säkerställa både en jämn och hög kvalitet har vi utvecklat egna standarder och specifikationer som styr tillverkningen. Ett exempel är höga krav på snabba borrtider för skruv i stålkonstruktioner. Standarden styr bland annat längden på gängan, gängstigning, djup på bitsspår, tjocklek på ytbehandlingar och härdningen av skruvar etc. Alla våra artiklar finns dokumenterade på ritningar som vi själva tagit fram. Hög kvalitet är hela tiden i fokus.

KONTROLL I FLERA STEG

För att kontrollera att våra interna krav efterlevs har vi byggt upp en kvalitetskontroll i flera steg. Hos våra produktionspartner görs en första kvalitetskontroll där man under och efter tillverkningsprocessen bl a kontrollerar gängor, bitsspår, härdning och ytbehandling. När skruven anländer till vårt lager i Brämhult gör vi en inleveranskontroll där vi ytterligare en gång kontrollerar skruven mot alla specifikationer. Allt för att säkerställa att vi alltid levererar produkter med högsta kvalitet. Innan produkterna släpps ut på marknaden utförs även provskruvning och verklighetsbaserade funktionstester där till exempel all bandad skruv testas i maskiner av olika fabrikat.

All bandad skruv testas i maskiner av olika fabrikat.

LARS, BERÄTTA VAD SOM HÄNDER FRAMÖVER?

LARS, BERÄTTA VAD SOM HÄNDER FRAMÖVER?

- Nu ser vi fram mot lanseringen av våra nya problemlösande skivskruvar.
Skruven underlättar och säkerställer ett stabilt montage i en skiva som i dag är både arbetskrävande att montera och som även skapar mycket efterbearbetning vilket i sig är en stor tidstjuv.

INNOVATIV SKRUV FÖR HÅRDA SKIVOR

Som det produktorienterade företag VSB är, har vi ständigt nya produkter i olika stadier under utveckling och på väg ut på marknaden. Under 2020 kommer vi presentera flera innovativa nyheter. Exempelvis har vi efter en omfattande utvecklingsprocess, där vi under lång tid provat olika designer och gjort ett antal testproduktioner, kommit så långt att vi under året kan lansera en ny skruv för hårda skivor. Skruven underlättar och säkerställer ett stabilt montage och skapar en hög finish med minskad risk för efterbearbetning. Detta i en skiva som i dag är både arbetskrävande att montera, med stora problem att få ett stabilt montage, och som även skapar mycket efterbearbetning vilket i sig är en stor tidstjuv.

FLER NYHETER UNDER 2020

Under 2020 kommer även en ny skruv för montering av panel utomhus. Den säkerställer ett estetiskt och säkert montage i de svåraste miljöer. Även en helt ny trallskruv dyker upp under året med delvis nya funktioner.
Den ger både ett snyggt montage och minimal risk för att brädan spricker och uppkomst av stickor. Ja, 2020 kommer bli ett intressant och spännande år på produktsidan!

vsb

  • Informationsmaterial

    Här beställer du det informationsmaterial du är intresserad av. De levereras per post inom kort.